Regals originals Noces d'Or |
Regalos originales Bodas de Oro |

Avui en dia és poc freqüent arribar a celebrar els 50 anys de casats ... 

Afortunadament, hem coincidit amb un colla d'amics que han festejat tots junts les seves Noces d'Or, més de 50 anys d'amistat i de convivència. La nostra enhorabona a totes aquestes parelles tan plenes de paciència i d'amor!

Ens van demanar varis trencaclosques de fusta personalitzats, amb fotografies de la vida en comú i de moments divertits i memorables compartits durant tots aquests anys. Un imant panoràmic amb les 6 imatges que s'havien de completar al porta-retrats intercanviable també va ser un original detall per celebrar-ho amb molta alegria i nostàlgia!

·

Hoy en día es poco frecuente llegar a celebrar los 50 años de casados ...

Afortunadamente, hemos coincidido con un grupo de amigos que han festejado todos juntos sus Bodas de Oro, más de 50 años de amistad y de convivencia. ¡Nuestra enhorabuena a todas estas parejas tan llenas de paciencia y de amor!

Nos pidieron varios rompecabezas de madera personalizados, con fotografías de la vida en común y de momentos divertidos y memorables compartidos durante todos estos años. Un imán panorámico con las 6 imágenes que se tenían que completar en el portarretratos intercambiable también fue un original detalle para celebrarlo con mucha alegría y nostalgia!