Recordatoris de naixement bonics |
Recordatorios de nacimiento bonitos |

Estem tenint dies molt favorables per anar celebrant trobades familiars i al taller ho notem ...!
A l'hora de fer un recordatori, sovint dubteu en quina foto és la més adient i més significativa per regalar als membres de la família i a les amistats ... A vegades, teniu imatges molt boniques i delicades dels vostres menuts i us costa decidir-vos per una de sola, o voleu obsequiar als convidats amb dos tipus de fotografies diferents ... Si us decidiu per totes dues, us fem els recordatoris al vostre gust, tal i com vulgueu, sense mínims ni costos extres.

Com que la nostra activitat és realitzar les peces artesanalment i de principi a fi, us oferim la possibilitat de veure les vostres imatges en el format triat, amb vàries propostes de disseny, tipografia i color, per tenir molt clar el resultat final de la vostra tria.
Combinant els complements amb les peces personalitzades, els originals records que rebreu formaran part de la vostra història familiar, un temps que quedarà retratat  ...

Contacta'ns si s'acosta alguna celebració familiar!

·

Estamos teniendo días muy favorables para seguir celebrando encuentros familiares ¡y en el taller lo notamos ...!A la hora de hacer un recordatorio, a menudo dudáis en qué foto es la más adecuada y más significativa para regalar a los miembros de la familia y a las amistades ... A veces, tenéis imágenes muy hermosas y delicadas de vuestros peques y os cuesta decidiros por una sola, o queréis obsequiar a los invitados con dos tipos de fotografías diferentes ...  Si os decidíis por las dos, os hacemos los recordatorios a vuestro gusto, tal y como queráis, sin mínimos ni costes extras. 

Ya que nuestra actividad es realizar las piezas artesanalmente y de principio a fin, os ofrecemos la posibilidad de ver vuestras imágenes en el formato elegido, con varias propuestas de diseño, tipografía y color, para tener muy claro el resultado final de vuestra decisión.Combinando los complementos con las piezas personalizadas, los originales recuerdos que recibiréis formarán parte de vuestra historia familiar, un tiempo que quedará retratado ...¡Contáctanos si se aproxima alguna celebración familiar!