Regals multicolors d'aniversari! |
¡Regalos multicolores de aniversario !|

Celebrem un aniversari multicolor i ple d'alegria, amb la Gaia!
Hi participem creant aquest trencaclosques artesanal, fet amb cubs massissos de fusta i que hem realitzat per festejar els 3 anyets de la Gaia, envoltats de natura i de família!
Tenim àmplia experiència realitzant comandes personalitzades, principalment en fotografies sobre fusta i protegides amb vernís. Justament és aquesta elaboració manual i individualitzada la que aconsegueix que els colors de les fotos destaquin i il·luminin les peces. A partir de les vostres imatges, preparem obsequis originals, doncs cada encàrrec és únic i al vostre gust! 
·
¡Celebramos un aniversario multicolor y lleno de alegría, con Gaia!
Participamos en él creando este rompecabezas artesanal, hecho con cubos macizos de madera y que hemos realizado para festejar los 3 añitos de Gaia, ¡rodeados de naturaleza y de familia!
Tenemos amplia experiencia realizando pedidos personalizados, principalmente en fotografías sobre madera y protegidas con barniz. Justamente es esta elaboración manual e individualizada la que consigue que los colores de las fotos destaquen e iluminen las piezas. A partir de vuestras imágenes, preparamos obsequios originales, pues ¡cada encargo es único y a vuestro gusto!