Detalls festius personalitzats |
Detalles festivos personalizados |

Hem viatjat amb aquestes peces personalitzades cap a Itàlia, per festejar una esperada retrobada familiar!
 
Seguim volent celebrar la vida, viatjant de manera física o metafòrica! Qualsevol motiu pot ser la guspira per començar a preparar un somni o un desig pendent i encarregar-nos un recordatori que el faci memorable!
Recorda que realitzem les comandes artesanalment, sense exigir mínims i seguint les pautes bàsiques que ens indiqueu. Creiem en el valor dels articles fets a mà i en la importància de la dedicació personalitzada que oferim en cadascuna de les vostres peticions. Només així podem garantir resultats positius i satisfactoris.
·
Hemos viajado con estas piezas personalizadas hacia Italia, para festejar ¡un esperado reencuentro familiar!
 
¡Seguimos queriendo celebrar la vida, viajando de manera física o metafórica! ¡Cualquier motivo puede ser la chispa para empezar a preparar un sueño o un deseo pendiente y encargarnos un recordatorio que lo haga memorable!
Recuerda que realizamos los pedidos artesanalmente, sin exigir mínimos y siguiendo las pautas básicas que nos indicáis. Creemos en el valor de los artículos hechos a mano y en la importancia de la dedicación personalizada que ofrecemos en cada una de vuestras peticiones. Sólo así podemos garantizar resultados positivos y satisfactorios.