Trencaclosques per a totes les edats |
Rompecabezas para todas las edades

NOVETAT!
A partir d'aquest mes de juny, tots els trencaclosques que ens demaneu amb capsa de cartró personalitzada inclouran una foto-guia amb les 6 imatges que s'han de muntar. D'aquesta manera, els menuts tindran més facilitat per a poder completar les cares del trencaclosques i, al mateix temps, es tindran impreses les 6 fotos senceres i el nom o el text que ens hàgiu indicat.
Recordeu que els trencaclosques poden ser de tants cubs com ens digueu, amb un mínim de 6 fotografies. Els fem artesanalment, amb fusta massissa de DM, paper fotogràfic professional i vernís protector.
Les capses amb tapa són de cartró dur, rectangulars o quadrades, i amb personalització bàsica o més elaborada, al vostre gust. Els daus s'emboliquen amb paper de seda i la presentació s'acaba amb cordill o llaç de ràfia natural i medalló amb figura metal·litzada. 
·
¡NOVEDAD!
A partir de este mes de junio, todos los rompecabezas que nos pidáis con caja de cartón personalizada incluirán una foto-guía con las 6 imágenes que se tengan que montar. De esta manera, los peques tendrán más facilidad para poder completar las caras del rompecabezas y, al mismo tiempo, se tendrán impresas las 6 fotos enteras y el nombre o el texto que nos hayáis indicado.
Recordad que los rompecabezas pueden ser de tantos cubos como nos digáis, con un mínimo de 6 fotografías. Los hacemos artesanalmente, con madera maciza de DM, papel fotográfico profesional y barniz protector.
Las cajas con tapa son de cartón duro, rectangulares o cuadradas, y con personalización básica o más elaborada, a vuestro gusto. Los dados se envuelven con papel de seda y la presentación se termina con cordel o lazo de rafia natural y medallón con figura metalizada.

 
 
rompecabezas personalizado artesanal madera trencaclosques personalitzat artesanl fusta fotos regals originals regalos originales