Disseny personalitzat de rètols | Diseño personalizado de rótulos

Molt orgullosos d'haver format part de la renovació de l'Espai de Massatges i Naturopatia Nuri Pujolràs de Lloret de Mar!
Hem creat un nou rètol de vinil imprès amb una seqüència d'imatges fotogràfiques, on hi destaquem algunes de les especialitats que es realitzen al centre, dissenyant amb claretat i seguint l'estil del rètol principal, els nous tractaments que la Nuri us ofereix.
També una placa informativa de metacril·lat, amb les dades de contacte principals.
Us recomanem que proveu o que regaleu qualsevol de les teràpies proposades: massatges relaxants o específics per a totes les edats, tractaments i visites personalitzades per a dones a l'entorn de la menopausa, preparació i venda d'olis essencials i d'aromadifusors per equilibrar el cos, alleugerir dolors, meditar o purificar l'ambient ...
Un espai increiblement bonic i agradable! I no us perdeu rebre un massatge sota el seu cel estrellat!
·
¡Muy orgullosos de haber formado parte de la renovación del Espai de Massatges i Naturopatia Nuri Pujolràs de Lloret de Mar!
Hemos creado un nuevo rótulo de vinilo impreso con una secuencia de imágenes fotográficas, donde destacamos algunas de las especialidades que se realizan en el centro, diseñando con claridad y siguiendo el estilo del rótulo principal, los nuevos tratamientos que Nuri os ofrece.
También una placa informativa de metacrilato, con los datos de contacto principales.
Os recomendamos que probéis o que regaléis cualquiera de las terapias propuestas: masajes relajantes o específicos para todas las edades, tratamientos y visitas personalizadas para mujeres al entorno de la menopausia, preparación y venta de aceites esenciales y aromadifusores para equilibrar el cuerpo, aligerar dolores, meditar o purificar el ambiente ...
¡Un espacio increíblemente bonito y agradable! ¡Y no os perdáis recibir un masaje bajo su cielo estrellado!