Trencaclosques per menuts! | ¡Rompecabezas para peques!

Realitzem portaretrats personalitzats, amb cubs massissos de fusta, paper fotogràfic professional i protegits amb vernís. Són artesanals, fets amb materials locals, de qualitat i que duraran per sempre més! 

Per facilitar el muntatge del trencaclosques als més menuts, podem acolorir les fotografies familiars que formaran part de la vostra celebració, com en el cas d'aquest que veieu, que ha sorprès a l'Arlet, amb les imatges que vam rebre des d'Edinburgh. Ens ha encantat crear-lo! Un plaer haver treballat per vosaltres, família!

 · 

Realizamos portarretratos personalizados, con cubos macizos de madera, papel fotográfico profesional y protegidos con barniz. Son artesanales, hechos con materiales locales, de calidad y que ¡durarán para siempre! 

Para facilitar el montaje del rompecabezas a los peques, podemos colorear las fotografías familiares que formarán parte de vuestra celebración, como en el caso de éste que véis, que ha sorprendido a Arlet, con las imágenes que recibimos desde Edinburgh, y que ¡nos ha encantado crearlo! ¡Un placer haber trabajado para vosotros, familia!


La capsa de cartró amb tapa és opcional i personalitzable. | La caja de cartón con tapa es opcional y personalizable.