Recordatoris 1ª Comunió personalitzats |
Recordatorios 1ª Comunión personalizados

Lentament, i amb prudència, tornem a celebrar la vida!
I ens emociona aquest retorn a les activitats familiars i a les trobades amb amics, que recordem amb una certa nostàlgia ...
Tornen els batejos, les comunions, els casaments ... i nosaltres us seguim oferint detalls ben especials, originals i personalitzats per regalar als convidats.
A partir d'una bonica fotografia i de manera artesanal, preparem imants, pinces, clauers ... amb el text que ens diguis, amb el packaging que decideixis i la quantitat que ens demanis, sense mínims i seguint les teves indicacions.
Aquests són els recordatoris artesanals que hem fet per la Primera Comunió de la Sofía, celebrada a Las Palmas de Gran Canària, tornant a contactar amb aquesta preciosa família. Són fotografies sobre fusta i amb vernís protector, embolicats amb bosseta de cel·lofana i llaçada de ràfia natural.
·
Lentamente, y con prudencia, ¡volvemos a celebrar la vida!
Y nos emociona esta vuelta a las actividades familiares y a los encuentros con amigos, que recordamos con una cierta nostalgia ...
Vuelven los bautizos, las comuniones, las bodas ... y nosotros os seguimos ofreciendo detalles muy especiales, originales y personalizados para regalar a los invitados.
A partir de una bonita fotografía y de manera artesanal, preparamos imanes, pinzas, llaveros ... con el texto que nos digas, con el packaging que decidas y la cantidad que nos pidas, sin mínimos y siguiendo tus indicaciones.
Estos son los recordatorios artesanales que hemos hecho para la Primera Comunión de Sofía, celebrada en Las Palmas de Gran Canaria, volviendo a contactar con esta preciosa familia. Son fotografías sobre madera y con barniz protector, envueltos con bolsita de celofán y lazada de rafia natural.