Regal especial Dia de la Mare | Regalo especial Día de la Madre

Ja estem enviant regals personalitzats i molt especials per un dels dies més destacats i celebrats de l'any! S'acosta el primer diumenge de maig, el Dia de la Mare!

A tots ens agrada recordar moments importants de la vida, instants únics que ens transmeten nostàlgia i tendresa... T'oferim un munt d'idees artesanals i personalitzades. Tenim propostes de totes mides i per a totes les butxaques, que de ben segur us sorprendran!
Si et decideixes per demanar una peça exclusiva i emotiva, simplement tria una fotografia important per ella, per tu, per vosaltres. Una o més d'una. Després, només has de sel·leccionar alguna de les peces que vegis a la nostra xarxa o fer-nos una proposta. A les imatges també hi podem afegir gràfics: noms, dates, una frase, un poema,... i presentar-ho a punt per regalar.

:: 
¡Ya estamos enviando regalos personalizados y muy especiales para uno de los días más destacados y celebrados del año! ¡Se acerca el primer domingo de mayo, el Día de la Madre!

A todos nos gusta recordar momentos importantes de la vida, instantes únicos que nos transmiten nostalgia y ternura... Te ofrecemos un montón de ideas artesanales y personalizadas. ¡Tenemos propuestas de todos los tamaños y para todos los bolsillos, que seguro que os sorprenderán!
Si te decides por pedir una pieza exclusiva y emotiva, simplemente elige una fotografía importante para ella, para ti, para vosotros. Una o más de una. Después, sólo tienes que seleccionar alguna de las piezas que veas en nuestra red o hacernos tu propuesta. A las imágenes también les podemos añadir gráficos: nombres, fechas, una frase, un poema,... y presentado todo listo para regalar



Trencaclosques de 6 daus, amb 6 fotografies completes. | Rompecabezas de 6 dados, con 6 fotografías completas.