Detalls amb bossetes saludables | Detalles con bolsitas saludables

Ara ens podeu trobar també a Girona!
Una bona opció per a complementar les peces personalitzades que ens demaneu per a les vostres celebracions són les bossetes de productes saludables al pes i que podeu triar al vostre gust!
A la botiga d'alimentació A granel, al carrer de la Rutlla 41 de Girona, podeu triar entre la gran varietat de productes que ofereixen, per a obsequiar als convidats de les vostres festes: fruits secs, fruita dessecada, espècies, tes i infusions, herbes medicinals, superaliments, menjars deshidratats, bolets, xocolates, xuxes
amb o sense sucre, cereals, arrossos, pastes, llegums, ...
Consulteu-nos! Quin d'aquests articles us faria gràcia adjuntar a cada peça de la vostra comanda? Us farem un pressupost ajustat. Salut!

::
¡Ahora nos podéis encontrar también en Girona!
Una buena opción para complementar las piezas personalizadas que nos pedíis para vuestras celebraciones son las bolsitas de productos saludables al peso y que ¡podéis elegir a vuestro gusto! 
En la tienda de alimentación A granel, en la calle de la Rutlla 41 de Girona, podéis escoger entre la gran variedad de productos que ofrecen, para obsequiar a los invitados de vuestras fiestas: frutos secos, fruta desecada, especias, tes e infusiones, hierbas medicinales, superalimentos, comida deshidratada, setas, chocolates, chuches con o sin azúcar, cereales, arroces, pastas, legumbres, ...
¡Consultadnos! ¿Cual de estos artículos os gustaría añadir a cada pieza de vuestro pedido? ¡Os haremos un presupuesto ajustado! ¡Salud!