Regals personalitzats | Regalos personalizados

Tots tenim una maleta plena de records, de moments màgics, especials i inoblidables ...
També hi ha persones, animals i llocs que formen part d'aquests records ...

I la tardor arriba amb una maleta plena de somnis!
T'agradaria tornar a viure aquells moments, reviure'ls més sovint? Doncs t'oferim la possibilitat de tornar enrere! Només ens has de dir quina de les peces que pots veure en aquest blog prefereixes, enviar-nos la teva imatge única i t'acomplim un dels teus somnis, així de senzill!
Dissenyem els vostres encàrrecs al nostre estudi-taller i fem totes les peces de manera artesanal i personalitzada. Utilitzem materials de proximitat, doncs així afavorim a les empreses familiars, als petits comerços locals, cuidem l'entorn i garantim la qualitat dels nostres productes.
::
Todos tenemos una maleta llena de recuerdos, de momentos mágicos, especiales e inolvidables...
También hay personas, animales y lugares que forman parte de estos recuerdos ... 

¡Y el otoño llega con una maleta llena de sueños!
¿Te gustaría volver a vivir esos momentos, revivirlos más a menudo? ¡Pues te ofrecemos la posibilidad de volver atrás! Sólo nos tienes que indicar cual de las piezas que puedes ver en este blog prefieres, mandarnos tu imagen única, y cumpliremos uno de tus sueños, ¡así de sencillo!
Diseñamos vuestros encargos en nuestro estudio-taller y hacemos todas las piezas de manera artesanal y personalizada. Utilizamos materiales de proximidad, pues así favorecemos a las empresas familiares, a los pequeños comercios locales, cuidamos el entorno y garantizamos la calidad de nuestros productos.


Peces personalitzades. | Piezas personalizadas.
(* La imatge original d'aquestes mostres és de la nostra companya fotògrafa Natàlia Brull.)