Records de naixement | Recordatorios de nacimiento

Amb la baixada de les temperatures i les primeres pluges, sembla que l'estiu arriba a la seva fi, però està a punt de començar una nova estació, la tardor, que ens encantaaa!
Fa poques setmanes, vam ser a la celebració del bateig de l'Ángela, dissenyant i realitzant uns imants rectangulars de fusta amb aquesta delicada imatge del seu naixement. El packaging de presentació el vam coordinar amb la mateixa imatge. Els punts de llibre magnètics, en dues mides diferents, complementaven la comanda.
Ja saps que disposem d'estudi de disseny i de taller propi, que ens permeten poder realitzar les vostres peces personalitzades i cuidar tots els detalls, garantint la qualitat dels vostres records. Disposem de fustes de diferents gruixos en mides estàndard, d'aquesta manera aconseguim agilitzar i economitzar les vostres comandes.
També és possible encarregar formats especials. Recorda que treballem artesanalment, fent les peces una a una i amb carinyo. Fes-nos la teva consulta i segur que arribarem a un acord.
::
Con la bajada de temperaturas y las primeras lluvias, parece que el verano va llegando a su fin, pero está a punto de comenzar una nueva estación, el otoño, ¡que nos encantaaa! Pocas semanas atrás, estuvimos en la celebración del bautizo de Ángela, diseñando y realizando unos imanes rectangulares de madera con esta delicada imagen de su nacimiento. El packaging de presentación lo coordinamos con la misma imagen. Los marcapáginas magnéticos, en dos tamaños diferentes, complementaban el pedido. Ya sabes que disponemos de estudio de diseño y de taller propio, que nos permiten poder realizar vuestras piezas personalizadas y cuidar todos los detalles, garantizando la calidad de vuestros recuerdos. Disponemos de maderas de diferentes grosores en tamaños estándar, de esta manera conseguimos agilizar y economizar vuestros encargos.
También son posibles otros formatos especiales.
Recuerda que trabajamos artesanalmente, haciendo las piezas una a una y con cariño. Haznos tu consulta y seguro que llegaremos a un acuerdo.