Detalls festius | Detalles festivos

La primavera s'acosta, la claror s'allarga uns minuts cada dia i la positivitat ens envolta!
Per això anem pensant en els esdeveniments que hi haurà en els propers mesos i us els volem recordar. Naixements, batejos, benvingudes, comunions, casaments, aniversaris, trobades, dies especials, ... Qualsevol celebració que mereixi ser festejada en família, amb amics o en petit comité s'ha de tenir en compte!
Els imants de fusta o els flexibles que us proposem poden fer la mida que decidiu o seguir les mides estàndard. A més, teniu vàries opcions per embolicar-los i així no heu de pensar en res més. Us els servim a punt per entregar als convidats. Els punts de llibre, les targetes, els natalicis o els recordatoris també els dissenyem de manera completament personalitzada i els muntem manualment. Consisteixen en la impressió en paper fotogràfic professional i una ànima de cartolina setinada, així obtenim un resultat excel·lent i de qualitat. Recordeu que podem reproduïr els vostres dibuixos o la tipografia infantil que ens faciliteu. Hi ha la possibilitat d'aplicar-hi detalls amb encant, com ara cordills rústics o cintes delicades, o d'arrodonir els cantos, segons el vostre gust.

::
La primavera se acerca, la claridad se alarga unos minutos cada día y ¡la positividad nos envuelve!
Por eso vamos pensando en los acontecimientos que habrá en los próximos meses y os los queremos recordar. Nacimientos, bautizos, bienvenidas, comuniones, bodas, aniversarios, reuniones, días especiales, ... ¡Cualquier celebración que merezca ser festejada en familia, con amigos o en petit comité se tiene que tener en cuenta!
Los imanes de madera o los flexibles que os proponemos pueden tener el tamaño que decidáis o seguir las medidas estándar. Además, tenéis varias opciones para envolverlos y así no tendréis que pensar en nada más. Os los servimos listos para entregar a los invitados. Los marcapáginas, las tarjetas, los natalicios o los recordatorios también los diseñamos de manera completamente personalizada y los montamos manualmente. Consisten en la impresión en papel fotográfico profesional y un alma de cartulina satinada, así obtenemos un resultado excelente y de calidad. Recordad que podemos reproducir vuestros dibujos o la tipografía infantil que nos facilitéis. Existe la posibilidad de aplicar detalles con encanto, como cordeles rústicos o cintas delicadas, o redondear los cantos, según vuestro gusto.


 
Natalicis i imants de fusta personalitzats | Natalicios e imanes de madera personalizados