Aniversari i bateig | Aniversario y bautizo

Benvinguda, primavera!
Ens encanten la primavera i el bon temps, on podem aprofitar totes les ocasions, des de la més íntima fins a la més multitudinària, per a acompanyar-te, per a acompanyar-vos!
Treballem per a què et sigui ben fàcil i senzill tenir una peça única i al teu gust. O més d'una!
Només cal que ens facis arribar la teva proposta juntament amb una imatge / una fotografia / un dibuix i el text que desitgis afegir-hi. Nosaltres et dissenyem la composició, mantenint el contacte amb tu per a què decideixis la que millor s'adapti a la teva idea. En un tres i no res, ja tindràs la teva comanda a punt per a poder-la gaudir!
T'oferim detalls personalitzats, elaborats de manera artesanal i individualitzada, sense quantitats mínimes ni màximes!
També personalitzem la presentació final de les peces, el packaging, les bossetes, els cordills, els sobres, les etiquetes,...

:: 
¡Bienvenida, primavera!
¡Nos encantan la primavera y el buen tiempo, donde podemos aprovechar todas las ocasiones, desde la más íntima hasta la más multitudinaria, y acompañarte, acompañaros!
Trabajamos para que te sea fácil y sencillo tener una pieza única y a tu gusto. ¡O más de una! 

Sólo es necesario que nos hagas llegar tu propuesta junto a una imagen / una fotografía / un dibujo y el texto que desees añadirle. Nosotros te diseñamos la composición, manteniendo el contacto contigo para que decidas la que mejor se adapte a tu idea. ¡En un plis plas ya tendrás tu pedido listo para poder disfrutarlo!
Te ofrecemos detalles personalizados, elaborados de manera artesanal e individualizada,
¡sin cantidades mínimas ni máximas!
También personalizamos la presentación final de las piezas, el packaging, las bolsitas, los cordeles, los sobres, las etiquetas,...


Imants rectangulars de fusta pel 1er aniversari i el bateig del simpàtic Mark
:: 
Imanes rectangulares de madera para el 1er aniversario y el bautizo del simpático Mark