Puzzle personalitzat :: Puzzle personalizado

Diuen que el febrer és el mes de l'amor... Potser sí, encara que nosaltres creiem que cada dia de l'any és una oportunitat que tenim per dir a algú com n'estem d'enamorats...!
Aprofitem el recordatori per mostrar-te aquest regal tan especial que s'han fet una parella ben avinguda. Amb 6 imatges representatives de moments especials de la seva vida en comú, hem muntat aquest trencaclosques o puzzle de fusta, amb trocets, per a poder jugar una estona o per anar canviant el portaretrats sovint. Consisteix en uns daus o cubs de fusta, protegits amb vernís texturat, i presentats dins d'una capsa de cartró reciclat, d'estil rústic, decorada amb un mosaic de les 6 fotografies i amb un text i una etiqueta completament personalitzats.

Si trobes un motiu per obsequiar-lo/a amb un d'aquests trencaclosques tan originals, avisa'ns i te'l farem amb moltes ganes. Si el prefereixes una mica més petit, de 6 ó de 4 peces, també és possible.
::
Dicen que Febrero es el mes del amor... Puede ser, aunque nosotros creemos que cada día del año es una oportunidad que tenemos para decir a alguien cuánto le amamos...
Aprovechamos el recordatorio para mostrarte este regalo tan especial que se han hecho una pareja bien avenida. Con 6 imágenes representativas de momentos especiales de su vida en común, hemos montado este rompecabezas o puzzle de madera, a trocitos, para poder jugar un ratito o para ir cambiando el portaretratos a menudo. Consiste en unos dados o cubos de madera, protegidos con barniz texturado, y presentados dentro de una caja de cartón reciclado, de estilo rústico, decorada con  un mosaico de las 6 fotografías y con un texto y una etiqueta completamente personalizados.
Si encuentras un motivo para obsequiarlo/a con uno de estos rompecabezas tan originales, avísanos y te lo haremos con muchas ganas. Si lo prefieres un poco más pequeño, de 6 ó de 4 piezas, también es posible.