Detalls de casament :: Detalles de boda

Un gran detall és quan, en un casament, reps 'el recordatori pels convidats' com-ple-ta-ment personalitzat!
Doncs així van sorprendre'ns en Ricard i la Sara. Ens van demanar de participar al seu casament, a la seva festa, fent-los, artesanalment, els obsequis pels invitats, i vam acceptar encantats, és clar! Tenint en compte a tots i a cadascun dels assistents, volien que cada peça tingués un lligam memorable, que fos un record ben emotiu. I van aconseguir-ho!
Breus instants de vida en comú que queden per sempre, impresos i emmarcats en un dels dies més especials per a tothom! Mini-polaroids de fusta convertits en imants i amb imatges absolutament històriques i plenes de nostàlgia!
::
Un gran detalle es cuando, en una boda,
recibes 'el recordatorio para los invitados' ¡com-ple-ta-men-te personalizado!
Pues así nos sorprendieron Ricard y Sara. Nos pidieron participar en su boda, en su fiesta, haciendo para ellos, artesanalmente, los obsequios para los invitados, y aceptamos encantados, ¡claro! Teniendo en cuenta a todos y a cada uno de los asistentes, querían que cada pieza tuviera un vínculo, que fuera un recuerdo muy emotivo y memorable. ¡Y lo consiguieron!
Breves instantes de vida en común que quedan para siempre, impresos y enmarcados en uno de los días más especiales para todos ellos. Mini-polaroids de madera convertidos en imanes y con imágenes absolutamente históricas y ¡llenas de nostalgia!