Targetes i enganxines personalitzades :: Tarjetas y pegatinas personalizadas

Et fan falta targetes de visita i no saps ni per on començar?
Doncs contacta amb nosaltres i te les dissenyarem, seguint l'estil del teu negoci, la teva imatge, les teves aficions, ...seguint el teu rotllo!, adaptant-nos a les teves preferències o aconsellant-te sobre quines poder ser les més adients.
Si has de complementar la promoció de la teva empresa amb altres productes, també dissenyem enganxines o etiquetes adhesives personalitzades, flyers, fulletons, díptics, tríptics, postals,...
Ens encarreguem de tot el procés, des de la primera lletra fins a la presentació final. La nostra feina consisteix en la preparació del disseny, la concreció de les mides, la combinació de colors i de tipografies, els materials, els acabats, la producció,... Ens apassiona dedicar-nos a crear!
::
¿Te hacen falta tarjetas de visita y no sabes ni por dónde empezar?
Pues contacta con nosotros y te las diseñamos, siguiendo el estilo de tu negocio, de tu imagen, de tus aficiones, ... ¡siguiendo tu rollo!, adaptándonos a tus preferencias o aconsejándote sobre cuales pueden ser las más adecuadas.
Si tienes que complementar la promoción de tu empresa con otros productos, también diseñamos pegatinas o etiquetas adhesivas personalizadas, flyers, folletos, dípticos, trípticos, postales,...
Nos encargamos de todo el proceso, desde la primera letra hasta la presentación final. Nuestro trabajo consiste en la preparación del diseño, la concreción de las medidas, la combinación de colores y tipografías, los materiales, los acabados, la producción,... ¡Nos apasiona dedicarnos a crear!
  
Les targetes i les enganxines que vam dissenyar per a la terapèuta Sïlvia Domènech, amb el logo il·lustrat per Taller Pinta'm.
::
Las tarjetas y las pegatinas que diseñamos para la terapeuta Sílvia Domènech, con el logo ilustrado por Taller Pinta'm.