Casament de tardor :: Boda otoñal

Estem a les portes de la tardor i, sincerament, ja teniem ganes de canvis i novetats!
Aquests mesos que s'acosten, de llum càlida i d'aire fresc, són ideals per a casar-se o per a reunir-se en família i celebrar festes plenes d'encant i d'il·lusió.
Aquestes són les invitacions que vam preparar pel casament de l'Aina i l'Edu. El format quadrat, la caligrafia impresa en paper aquarel·la i la il·lustració personalitzada* pels nuvis, han sorprès a cadascun dels convidats!

Si has d'organitzar un esdeveniment per aquesta tardor, fes-nos la teva proposta i et dissenyarem, amb tot detall, la peça que ens demanis. Ens entendrem, segur! Recorda que no us demanem quantitats mínimes, ni màximes!

::

Estamos a las puertas del otoño y, sinceramente, ¡ya tenemos ganas de cambios y novedades!
Estos meses que se acercan, de luz cálida y de aire fresco, son ideales para casarse o para reunirse en familia y celebrar fiestas llenas de encanto e ilusión.
Éstas son las invitaciones que preparamos para la boda de Aina y Edu. El formato cuadrado, la caligrafía impresa en papel acuarela y la ilustración personalizada* para los novios, ¡han sorprendido a cada uno de los invitados!

Si tienes que organizar algún evento para este otoño, haznos tu propuesta y te diseñaremos, con todo detalle, la pieza que nos pidas. Nos entenderemos, ¡seguro! Recuerda que no os pedimos cantidades mínimas, ¡ni máximas!

Cada detall importa, per això ens fem càrrec de la comanda de principi a fi. 
* il·lustració de la targeta de l'Eva Ramos, de Pinta'm.
::
 
Cada detalle importa, por eso no hacemos cargo del pedido de principio a fin.
 * ilustración de la tarjeta de Eva Ramos, de Pinta'm.