Nadal alternatiu |
Navidad alternativa |

I aquí teniu la decoració artesanal de l'aparador de Nadal que hem muntat a la botiga A granel de Girona, al carrer de la Rutlla, 41. Com podeu comprovar, recordant el post de fa uns dies, la mateixa idea decorativa aplicada a dos aparadors completament diferents, estructuralment!
Inspirant-nos en la filosofia de la casa, hem treballat amb materials naturals, sense plàstics, reutilitzables i també reciclables. Corones modelades amb filferros de colors i cordill rústic, estrelles i avets/paperines dels fulls d'un llibre de segona mà, branques seques i embolcalls ondulats per a bombons.
Com han de ser les vostres Festes de Nadal alternatives?
Cuideu-vos i cuideu el nostre entorn. Salut!
·
Y aquí tenéis la decoración artesanal del escaparate de Navidad que hemos montado en la tienda A granel de Girona, calle de la Rutlla, 41. Como podéis comprobar, recordando el post de unos días atrás, ¡la misma idea decorativa aplicada a dos escaparates completamente diferentes, estructuralmente!
Inspirándonos en la filosofia de la casa, hemos trabajado con materiales naturales, sin plásticos, reutilizables y también reciclables. Coronas modeladas con alambres de colores y cordel rústico, estrellas y abetos/cucuruchos de las páginas de un libro de segunda mano, ramas secas y envoltorios ondulados para bombones.
¿Cómo van a ser vuestras Fiestas de Navidad alternativas?
Cuidáos y cuidad nuestro entorno. ¡Salud!