Imants bonics-bonics |
Imanes bonitos-bonitos |

Imants bonics-bonics, tan bonics com les vostres famílies!
Ens encanta veure les fotografies tan tendres que ens envieu, quan ens les confieu per fer-vos detalls personalitzats i exclusius, festejant trobades familiars, en petit comité o a tutti pleni, reunint a persones especials, celebrant la vida!Et recordem que ens dediquem a realitzar peces al vostre gust, al nostre propi taller. Tenim una àmplia experiència creant amb fotografies sobre fusta, editant les imatges per millorar els resultats, afegint-t'hi textos i gràfics, reenquadrant-les i adaptant-nos a les vostres idees i encàrrecs. Per a nosaltres, cada comanda és única i la tractem amb molt de carinyo!
Totes les feines les fem de manera artesanal i sense demanar mínims, amb tota la dedicació possible.Si et cal més informació, contacta'ns!
 
·
 
¡Imanes bonitos-bonitos, tan bonitos como vuestras familias!
Nos encanta ver las fotografías tan tiernas que nos envíais, cuando nos las confiáis para haceros detalles personalizados y exclusivos, festejando encuentros familiares, en petit comité o a tutti pleni, reuniendo a personas especiales, ¡celebrando la vida!Te recordamos que nos dedicamos a realizar piezas a vuestro gusto, en nuestro propio taller. Tenemos una amplia experiencia creando con fotografías sobre madera, editando las imágenes para mejorar los resultados, añadiéndoles textos y gráficos, reencuadrándolas y adaptándonos a vuestras ideas y encargos. ¡Para nosotros, cada pedido es único y lo tratamos con mucho cariño!
Todos los trabajos los hacemos de manera artesanal y sin pedir mínimos, con toda la dedicación posible.Si necesitas más información, ¡contáctanos!