Records amb fotos | Recuerdos con fotos

Ens vam iniciar fent imants de fusta, ja fa uns quants anys, i segueix sent una de les nostres peces més sol·licitades, juntament amb els trencaclosques massissos.
Per això, tenim àmplia experiència i disposem de diversos formats, per a tots els gustos i butxaques.

Aquí us indiquem algunes característiques que us poden servir per inspirar-vos:

· Els imants de fusta més habituals són quadrats, rectangulars o rodons, amb les imatges impreses sobre paper fotogràfic professional i protegides amb vernís. Els imants de fusta són els més elaborats i valorats. Disposem de diverses mides, gruixos i acabats. 
 
· Els imants laminats flexibles parteixen de la mateixa idea, oferint-vos més varietat de mides. Són més lleugers i econòmics. 
 
Ja saps que no demanem mínims, doncs fem les peces una a una
 
·
 
Nos iniciamos haciendo imanes de madera, hace ya unos cuantos años, y sigue siendo una de nuestras piezas más solicitadas, junto a los rompecabezas macizos.
Por ésto, tenemos amplia experiencia y disponemos de diversos formatos, para todos los gustos y bolsillos.
 
Aquí os indicamos algunas características que os pueden servir para inspiraros:
 
· Los imanes de madera más habituales son cuadrados, rectangulares o redondos, con las imágenes impresas sobre papel fotográfico profesional y protegidas con barniz. Los imanes de madera son los más elaborados y valorados. Disponemos de diversos tamaños, grosores y acabados. 
 
· Los imanes laminados flexibles parten de la misma idea, ofreciéndoos más variedad de medidas. Son más ligeros y económicos. 
 
Ya sabes que no pedimos mínimos, pues hacemos las piezas ¡una a una!