Regals originals amb fotos | Regalos originales con fotos

Ara sí que notem que som a la tardor!

Qualsevol temporada és bona per fer un regal especial! Tot i això, potser és a partir d'aquest temps quan ens ve més de gust estar a casa i compartir estones amb la família. 

Què et semblaria tenir fotografies emotives i memorables de les vostres vides en un trencaclosques artesanal i únic? Fotos que enquadrarem a la mida de la quantitat de cubs que ens demanis, les protegirem amb vernís i serà un portaretrats intercanviable de doble cara! Hi podreu jugar completant imatges o textos personalitzats

Consulta'ns les possibilitats o fes-nos la teva proposta!

·

¡Ahora sí que notamos que estamos en otoño!

Cualquier temporada es buena para hacer un regalo especial! A pesar de ello, tal vez es a partir de este tiempo cuando más nos apetece estar en casa y compartir ratitos con la familia.

¿Qué te parecería tener fotografías emotivas y memorables de vuestras vidas en un rompecabezas artesanal y único? Fotos que encuadraremos a medida, según la cantidad de cubos que nos pidas, las protegeremos con barniz y ¡será un portarretratos intercambiable de doble cara! Podréis jugar completando imágenes o textos personalizados.

¡Consúltanos las posibilidades o haznos tu propuesta!