Detalls per a celebracions | Detalles para celebraciones

Gràcies per venir a la festa! Siguem pocs, siguem més, siguem molts ... Sempre s'ha d'agraïr la companyia, en les èpoques difícils i també en els millors moments, com els que tornem a celebrar!

Aquest mes de juliol seguim participant a les vostres trobades i ens encanta que penseu en nosaltres!
Us personalitzem les peces que calguin, artesanalment, amb materials de proximitat, oferint-vos vàries opcions i sense demanar mínims!
Ens encarreguem de tota la feina, de principi a fi. Segons les vostres indicacions, millorem les fotografies, hi afegim gràfics i textos, emboliquem de manera individual cada detall i us els entreguem a punt per regalar!
Només ens cal un motiu a celebrar i la vostra confiança! 
 
·
 
¡Gracias por venir a la fiesta! Seamos pocos, seamos más, seamos muchos ... Siempre hay que agradecer la compañía, en las épocas difíciles y también en los mejores momentos, ¡como los que volvemos a celebrar!
 
Este mes de julio seguimos participando en vuestras reuniones ¡y nos encanta que penséis en nosotros!
Os personalizamos las piezas que sean necesarias, artesanalmente, con materiales de proximidad, ofreciéndoos varias opciones y ¡sin pedir mínimos!
Nos encargamos de todo el proceso, de principio a fin. Según vuestras indicaciones, mejoramos las fotografías, les añadimos gráficos y textos, envolvemos individualmente cada detalle y os los entregamos ¡listos para regalar!
¡Sólo nos hace falta un motivo a celebrar y vuestra confianza!