Aparadors artesanals | Escaparates artesanales

Us mostrem la decoració que hem realitzat per alegrar aquestes Festes de Nadal a la botiga A granel Girona, al carrer de La Rutlla, 41, de Girona. Ens demanaven color i hem omplert els aparadors de boletes de llana, branques i glans iluminats amb or i figures nadalenques artesanals.
Els detalls decoratius de les paneres i el rètol promocional també ha sigut creat per nosaltres!
Encara pots veure tota aquesta decoració directament a la botiga. Centenars de productes saludables a granel, per estalviar diners, reduïr el malbaratament alimentari i evitar embolcalls plàstics o d'un sol us. Recorda que t'ofereixen l'opció d'omplir els teus envasos! Salut!
.
Os mostramos la decoración que hemos realizado para alegrar estas Fiestas de Navidad en la tienda A granel Girona, en la calle de La Rutlla, 41, de Girona. Nos pedían color y hemos llenado los escaparates de bolitas de lana, ramas y bellotas iluminadas con oro y figuras navideñas artesanales.
¡Los detalles decorativos de las cestas y el rótulo promocional también ha sido creado por nosotros!
Aún puedes ver toda esta decoración directamente en la tienda. Centenares de productos saludables a granel, para ahorrar dinero, reducir el derroche alimentario y evitar envoltorios plásticos o de un solo uso. ¡Recuerda que te ofrecen la opción de rellenar tus envases! ¡Salud!