Rètols a mida | Rótulos a medida

Dissenyem i duem a terme la realització de rètols.
L'Abel ha confiat en la nostra feina en vàries ocasions. Aquí pots veure altres treballs que ens ha encarregat pel seu centre, ioga Abel Costa, de manera personalitzada i propera.
En aquest cas, ampliant les teràpies que ofereix al seu espai dedicat a la millora de l'estat físic, corporal i mental de les persones, ens demanava un rètol que comuniqués d'una forma senzilla i clara els seus serveis i seguint la filosofia del Feng shui...
El disseny realitzat, imprès en vinil, ha estat aplicat sobre una base innovadora d'alumini, lleugera i de gran resistència, amb làmina protectora, ideal per a façanes exteriors. 
Quedarà col·locat al costat del que ja anunciava la seva activitat i que segueix tant bonic com el primer dia! Ens encanta el resultat!
.

Diseñamos y llevamos a término la realización de rótulos.
Abel ha confiado en nuestro trabajo en varias ocasiones. Aquí puedes ver otros trabajos que nos ha encargado para su centro, ioga Abel Costa, de manera personalizada y cercana.
En este caso, ampliando las terapias que ofrece en su espacio dedicado a la mejora del estado físico, corporal y mental de las personas, nos pedía un rótulo que comunicara de forma sencilla y clara sus servicios y siguiendo la filosofía del Feng shui...
El diseño realizado, impreso en vinilo, ha sido aplicado sobre una base innovadora de aluminio, ligera y de gran resistencia, con lámina protectora, ideal para fachadas exteriores. 
Quedará colocado al lado del que ya anunciaba su actividad ¡y que sigue tan bonito como el primer día! ¡Nos encanta el resultado!




Primer rètol exterior realitzat pel centre 'ioga Abel Costa' de Lloret de Mar. |
Primer rótulo exterior realizado para el centro 'ioga Abel Costa' de Lloret de Mar.