Aniversaris originals | Aniversarios originales

Aniversaris rodons o quadrats!?
Qualsevol any complet s'ha de celebrar, però si és rodó sembla que s'hagi arribat a una fita!
Si teniu a prop algun 'cumpleañero' que mereixi una festa com cal, busqueu imatges de la seva vida als calaixos i als arxius i us prepararem un trencaclosques de fusta sorprenent i inoblidable!
L'Anna no podia parar de somriure quan va rebre aquest regal, per part dels seus familiars i amics, amb records molt especials viscuts en companyia d'ells durant els seus 40 anys. Personalitzat amb desenes de fotografies muntades en cubs massissos de fusta, per a exposar-les a manera de portaretrats intercambiable.
T'interessa saber-ne més? Escriu-nos i t'informarem!
.

¿¡Aniversarios redondos o cuadrados!?
¡Cualquier año completo se tiene que celebrar, pero si es redondo es como haber llegado a una meta!
Si tenéis a algún cumpleañero que merezca una fiesta auténtica, buscad imágenes de su vida en cajones y archivos y os preparamos un rompecabezas de madera sorprendente e inolvidable!
Anna no podía parar de sonreír cuando recibió este regalo, por parte de sus familiares y amigos, con recuerdos muy especiales vividos en compañía de ellos durante sus 40 años. Personalizado con decenas de fotografías montadas en cubos macizos de madera, para exponerlas a manera de portaretratos intercambiable.
¿Te interesa saber más? ¡Escríbenos y te informaremos!