Idees per regals de grup | Ideas para regalos de grupo

Idees sorprenents i úniques per regals de grup, sopars d'amics, trobades de companys o dinars familiars!
Fixa't en aquest trencaclosques d'aniversari que hem preparat per a celebrar els 40 anys d'en Sami!
Cadascun dels daus correspon a records de vida en comú d'un dels amics i el protagonista, amb una dedicatòria escrita personalitzada, i embolicat de manera individual.
Una part de la festa consisteix en completar l'original puzzle, on cada amic entrega un cub i un cop muntat, apareix la imatge de l'amfitrió.
La tapa de la capsa del packaging mostra moltes de les divertides fotografies dels assistents i que també personalitzem al vostre gust
.
¡Ideas sorprendentes y únicas para regalos de grupo, cenas de amigos, encuentros de compañeros o comidas familiares!
¡Fíjate en este rompecabezas de aniversario que hemos preparado para celebrar los 40 años de Sami!
Cada uno de los dados corresponde a recuerdos de vida en común de uno de los amigos y el protagonista,  con una dedicatoria escrita personalizada, y envuelto de manera individual.
Una parte de la fiesta consiste en completar el original puzzle, donde cada amigo entrega un cubo y una vez montado, aparece la imagen del anfitrión.
La tapa de la caja del packaging muestra muchas de las divertidas fotografías de los asistentes y que ¡también personalizamos a vuestro gusto!


Trencaclosques artesanal personalitzat, de 16 daus de fusta. | Rompecabezas artesanal personalizado, de 16 dados de madera.