Aniversaris originals | Aniversarios originales

Ens agraden els aniversaris originals! I a vosaltres?

Si voleu un detall per a regalar en un cumpleanys o en qualsevol altre esdeveniment, us n'oferim uns quants, de diferents tipus, mides i preus.
Al nostre estudi-taller preparem totes les peces, que són fetes a mà, artesanalment. 

El disseny i l'edició són digitals i personalitzats.
Els materials amb què treballem són locals, per afavorir a les empreses i a les famílies del nostre entorn i, a més, no exigim quantitats mínimes a les vostres comandes!


La darrera novetat que us oferim són les bases circulars de fusta, amb la possibilitat d'entregar-vos-les sobre pinces, imants ceràmics o amb un petit foradet i cordill per a poder penjar les vostres fotografies, imatges o textos allà on vulgueu!
.


¡Nos gustan los aniversarios originales! ¿Y a vosotros?


Si queréis un detalle para regalar en un cumpleaños o en cualquier otro evento, os ofrecemos unos cuantos, de diferentes tipos, tamaños y precios. 
En nuestro estudio-taller preparamos todas las piezas, que están hechas a mano, artesanalmente. 
El diseño y la edición son digitales y personalizados.
Los materiales con los que trabajamos son locales, para favorecer a las empresas y a las familias de nuestro entorno y, además, ¡no exigimos cantidades mínimas en vuestros pedidos!

La última novedad que os ofrecemos son las bases circulares de madera, con la posibilidad de entregároslas sobre pinzas, imanes cerámicos o con un agujerito y cordel para poder colgar vuestras fotografías, imágenes o textos donde queráis!




Podem afegir bossetes saludables a les vostres peces: Fruits secs, fruites deshidratades, tes i infusions, arrossos, ... La preciosa botiga A granel Girona col·labora en aquesta iniciativa.
.
Podemos añadir bolsitas saludables a vuestras piezas: Frutos secos, frutas deshidratadas, tés e infusiones, arroces, ... La preciosa tienda A granel Girona colabora en esta iniciativa.