Imants de fusta i quadrets personalitzats |
Imanes de madera y cuadritos personalizados

De quina mida vols els teus imants? Quants ens necessites?
Els imants de fusta personalitzats que realitzem de manera artesanal estan disponibles en vàries mides estàndard, per a agilitzar les comandes, i sense mínims! Si penses en un tamany concret, consulta'ns i et direm les possibilitats que hi ha de fer-te'ls especials. 
En aquesta ocasió, t'ensenyem els imants de fusta que vam fer pel bateig d'en Mateo, en un tamany de 9x9x0.3 cm. i que també és ideal com a mini-quadret
Vam combinar el medalló troquel·lat amb la tipografia de la imatge. Què et sembla? 
Recorda que ho fem tot al vostre gust o us suggerim les nostres propostes, per a què triomfeu en les vostres celebracions!
.
¿En qué tamaño quieres tus imanes? ¿Cuántos necesitas?
Los imanes de madera personalizados que realizamos de manera artesanal están disponibles en varias medidas estándar, para agilizar los pedidos, ¡y sin mínimos! Si piensas en un tamaño concreto, consúltanos y te diremos las posibilidades que hay de hacértelos especiales. 
En esta ocasión, te enseñamos los  imanes de madera que hicimos para el bautizo de Mateo, en un tamaño de 9x9x0.3 cm. y que también es ideal como mini-cuadrito
Combinamos el medallón troquelado con la tipografía de la imagen.¿Qué te parece?
Recuerda que lo hacemos todo a vuestro gusto u os sugerimos nuestras propuestas, ¡para que triunféis en vuestras celebraciones! 


Packaging personalitzat. Vàries opcions disponibles. | Packaging personalizado. Varias opciones disponibles.