Sant Joan i Pilarín Bayés | San Juan y Pilarín Bayés

Celebrem la revetlla de Sant Joan estrenant un format major d'imant de fusta amb les il·lustracions de la Pilarín Bayés!
Als murals de l'ermita de Sant Joan de Blanes hi podràs descobrir monuments, racons i personatges relacionats amb la vila, i nosaltres els reproduïm en imants, punts de llibre i quadres.
Pots visitar l'ermita i el castell de Sant Joan els diumenges al matí. Els voluntaris de l'Associació Estimem les Ermites de Blanes us obren les portes i us ofereixen els productes que tenen a la venda, destinant els guanys al manteniment i a la cura de les petites capelles i ermites de la població. 

Una meravella! Bona revetlla!
::
¡Celebramos la verbena de San Juan estrenando un formato mayor de imán de madera con las ilustraciones de Pilarín Bayés!
En los murales de la ermita de Sant Joan de Blanes podrás descubrir monumentos, rincones y personajes relacionados con la villa, y nosotros los reproducimos en imanes, marcapáginas y cuadros.
Puedes visitar la ermita y el castillo de Sant Joan los domingos por la mañana. Los voluntarios de la Associació Estimem les Ermites de Blanes os abren sus puertas y os ofrecen los productos que tienen a la venta, destinando las ganancias al mantenimiento y al cuidado de las pequeñas capillas y ermitas de la población. 

¡Una maravilla! ¡Feliz verbena!

Imant artesanal de fusta, 6x9x0.3 cm. | Imán artesanal de madera, 6x9x0.3 cm.