Embolcalls bonics | Envoltorios bonitos

A 1970 souvenirs pensem que cada petit detall és important, per això dediquem tota la nostra atenció i els nostres coneixements a crear peces que us encantin, des de l'esbós inicial fins a l'entrega final.
A partir de les vostres indicacions, mantenim el contacte amb vosaltres per a què pugueu confirmar cadascun dels detalls de la vostra comanda, donant-vos idees, enllaçant-vos a mostres o deixant-vos triar els complements dels obsequis o regals que presentareu o rebreu.

Consulteu-nos el que calgui. Som propers.
:: 
En 1970 souvenirs pensamos que cada pequeño detalle es importante, por eso dedicamos toda nuestra atención y nuestros conocimientos a crear piezas que os encanten, desde el esbozo inicial hasta la entrega final.
A partir de vuestras indicaciones, mantenemos el contacto con vosotros para que podáis confirmar cada uno de los detalles de vuestro pedido, dándoos ideas, enlazándoos a muestras o dejándoos elegir los complementos de los obsequios o regalos que presentaréis o recibiréis.
Consultadnos lo que os haga falta. Somos cercanos. 

Medalló de cartolina metal·litzada i cinta de ràfia natural. | Medallón de cartulina metalizada y cinta de rafia natural.