Regals de tardor | Regalos de otoño

És en aquesta època quan ve de gust tornar a mirar algunes de les imatges més tendres i càlides amb les que hem treballat. Se'ns van acumulant i no donem a l'abast per mostrar-les totes, però mica en mica, les anem publicant, i així també en podeu gaudir ...
Si has de celebrar qualsevol esdeveniment amb convidats, totes les opcions són vàlides per a obsequiar-los amb un detall personalitzat de la festa.
Disposem d'imants de fusta artesanals i també d'una opció ajustada, els imants flexibles, més econòmics i amb la possibilitat de fer-los en qualsevol mida i, fins i tot, amb els cantos arrodonits.
Treballem de manera manual i amb materials de proximitat, al nostre taller-estudi, on reproduïm la imatge que ens facilitis, hi afegim gràficament el disseny que calgui i presentem les peces completament acabades, amb el packaging més adient i a punt per entregar a qui vulguis. Recorda que no demanem mínims en la teva comanda. T'informem sense compromís!

::
Es en esta época cuando apetece volver a mirar algunas de la imágenes más tiernas y cálidas con las que hemos trabajado. Se nos van acumulando y no damos abasto para mostrarlas todas, pero poco a poco, las vamos publicando, y así también las podéis disfrutar ...
Si tienes que celebrar cualquier evento con invitados, todas las opciones son válidas para obsequiarles con un detalle personalizado de la fiesta.
Disponemos de imanes de madera artesanales y también de una opción ajustada, los imanes flexibles, más económicos y con la posibilidad de hacerlos en cualquier tamaño e, incluso, con los cantos redondeados.
Trabajamos de manera manual y con materiales de proximidad, en nuestro taller-estudio, donde reproducimos la imagen que nos facilites, le añadimos gráficamente el diseño que haga falta y presentamos las piezas completamente acabadas, con el packaging más adecuado y listas para entregar a quien quieras. Recuerda que no exigimos mínimos en tu pedido. ¡Te informamos sin compromiso!