Blocs de fusta amb fotos :: Bloques de madera con fotos

Què li regalem a l'àvia? I als tiets?
Aquests dies, tots busquem peces originals i 'que no tinguin' per a regalar als nostres familiars...
Al taller dinousetanta hem creat una nova peça, seguint amb la tècnica artesanal que ens caracteritza.
Es tracta d'un rústic i decoratiu bloc de fusta de 8x8x4 cm. Consta de dues cares i d'un perfil, on hi apliquem un parell d'imatges i un text personalitzat. La seva amplada i el vernís texturat, que protegeix el paper fotogràfic professional que utilitzem, permeten exposar aquest portaretrats amb molta facilitat a qualsevol lloc.
És un regal ideal per a entregar a qui t'estimis, podent triar una mateixa foto o totes dues imatges diferents, dels fills, dels nebots, dels néts, de les mascotes o de les trobades i dels viatges inoblidables que heu viscut.
::
¿Qué le regalamos a la abuela? ¿Y a los tíos?
En estos días, todos buscamos piezas originales y 'que no tengan' para regalar a nuestros familiares...
En el taller
dinousetanta hemos creado una nueva pieza, siguiendo con la técnica artesanal que nos caracteriza.
Se trata de un rústico y decorativo bloque de madera de 8x8x4 cm. Consta de dos caras y de un perfil, donde aplicamos un par de imágenes y un texto personalizado. Su anchura y el barniz texturado, que protege el papel fotográfico profesional que utilizamos, permiten exponer este portaretratos muy fácilmente en cualquier lugar.
Es un regalo ideal para entregar a quien quieras, pudiendo elegir una misma foto o las dos imágenes diferentes, de los hijos, de los sobrinos, de los nietos, de las mascotas o de las reuniones y de los viajes inolvidables que habéis vivido.


Blocs de fusta personalitzats, amb fotografies i text. Mida: 8x8x4 cm.
::
Bloques de madera personalizados, con fotografías y texto. Tamaño: 8x8x4 cm.