Detalls personalitzats :: Detalles personalizados

Fuig dels convencionalismes i demana els detalls de la festa fent la teva combinació!
A partir de les teves imatges i indicacions, et preparem uns dissenys per a què puguis triar i decidir quina serà la peça que recordarà l'esdeveniment que s'acosta. Ens agrada acompanyar-vos als vostres batejos, casaments, aniversaris, benvingudes, trobades, sopars, vacances,... Anem allà on vulguis!
També t'oferim la possibilitat de triar el material i els complements d'aquestes peces: l'etiqueta, el llaç, els colors, l'embolcall,... el toc final! Si ho prefereixes, et suggerirem quina pot ser la millor opció.

Recorda que pots demanar la quantitat que vulguis, no tenim mínims ni màxims!

:: 
¡Huye de los convencionalismos y pide los detalles de tu fiesta combinándolos como quieras!
A partir de tus imágenes e indicaciones, te preparamos unos diseños para que puedas elegir y decidir cual será la pieza que recordará el acontecimiento que se acerca. Nos gusta acompañaros en vuestros bautizos, bodas, aniversarios, bienvenidas, encuentros, cenas, vacaciones,... ¡Vamos donde nos digas!
También te ofrecemos la posibilidad de escoger el material y los complementos de estas piezas: la etiqueta, el lazo, los colores, el envoltorio,... ¡el toque final! Si lo prefieres, te sugerimos cual puede ser la mejor opción.

Recuerda que puedes pedir la cantidad que quieras, ¡no tenemos mínimos ni máximos!

Imants de fusta amb etiqueta de color, al vostre gust.
::
Imanes de madera con etiqueta de color, a vuestro gusto.