Imants econòmics per Nadal! :: ¡Imanes económicos para Navidad!

Etiquetes personalitzades, amb el nom de qui vulguis o amb el text que triïs, engamant els colors i combinant la tipografia de la peça que ens encarreguis.
En aquest cas, els imants flexibles pel bateig d'en Blai s'uneixen amb aquestes etiquetes rectangulars i amb varietats d'estrelletes, troquel·lades deixant la forma visible o sobreposades formant un alt relleu metal·litzat...
També podem fer etiquetes rodones o quadrades, amb altres figures troquel·lades o de diversos colors, per fer més màgics els regals per les festes que s'acosten!
::
Etiquetas personalizadas, con el nombre de quien quieras o con el texto que escojas, engamando los colores y combinando la tipografía de la pieza encargada.
En este caso, los imanes flexibles para el bautizo de Blai se unen con estas etiquetas rectangulares y con variedad de estrellitas, troqueladas dejando la forma visible o sobrepuestas formando un alto relieve metalizado...También podemos hacer etiquetas redondas o cuadradas, con otras figuras troqueladas o de diversos colores, ¡para que los regalos sean más mágicos en las fiestas que se aproximan!