Trencaclosques personalitzats :: Rompecabezas personalizados

Hem començat l'any creant més cosetes boniques personalitzades per inspirar-te!
A partir de fotografies familiars d'instagram, hem muntat un trencaclosques amb cubs de fusta, formant 6 imatges diferents, essent un joc per entretenir als peques o un multi-portaretrats ben original que decora un lloc preferent.
Al nostre taller propi tenim la sort de poder fer les combinacions que se t'acudeixin, amb fotografies, dibuixos, lletres,... amb la quantitat de cubs que decideixis i, si cal, també ens ocupem del disseny i de les presentacions de les teves peces, perquè no t'hagis de preocupar per res! 

Simplement, envia'ns les imatges favorites que guardes, fes-nos una proposta i de seguida ho tindràs a punt!
::
¡Hemos empezado el año creando más cositas bonitas personalizadas para inspirarte!
A partir de fotografías familiares de instagram, hemos montado un rompecabezas con cubos de madera, formando 6 imágenes diferentes, siendo un juego para entretener a los peques o un multi-portaretratos bien original que decora un lugar preferente.
En nuestro taller propio tenemos la suerte de poder hacer las combinaciones que se te ocurran, con fotografías, dibujos, letras,... con la cantidad de cubos que decidas y, si hace falta, también nos ocupamos del diseño y de las presentaciones de tus piezas, ¡para que no tengas que preocuparte por nada! Simplemente, envíanos las imágenes favoritas que guardas, haznos una propuesta y ¡enseguida lo tendrás listo!




Trencaclosques amb capsa, completament personalitzats.
::
Rompecabezas en caja, completamente personalizados.