aquarel·les sobre fusta

Ja ve l'estiu! Esteu pensant en desconectar-vos uns dies? Teniu una bona opció ben aprop, a l'Aragó. A la província de Saragossa, seguint la ruta del Mudéjar, arribareu a Torralba de Ribota, un poblet amb només 200 habitants, on la Catherine i la seva família hi tenen una casa rural, Casa La Fuente y Pajar, que pot ser vostra per uns dies. 
 
Aquests imants de les seves aquarel·les també els trobareu durant la vostra visita.

Bona estada!



Contacteu amb la Catherine: bluteaucatherine@yahoo.com


Jardins de Santa Clotilde

Ja els heu visitat? A la seva botigueta hi trobareu els nostres imants de fusta amb fotografies dels racons més bonics i harmoniosos d'aquesta bellesa del paisatgisme català, dalt d'un penya-segat amb impressionants vistes sobre el mar, a Lloret de Mar.

Uns jardins entre el cel i la terra...



Casament rural :: Boda rural

Cada casament és únic i irrepetible, ja se sap, per això cal que el prepareu al vostre gust...
Fixeu-vos en les peces que ens van demanar la Virginia i en Simón per la seva festa. Imatges del seu poble, des del punt de vista d'un familiar, i la reproducció del grafisme que apareixia a les invitacions... 
Imants mini-polaroid de fusta per un casament rural. Genials!
 

::

Cada boda es única e irrepetible, ya se sabe, por eso es básico que la preparéis a vuestro gusto... 

Fijáos en las piezas que nos pidieron Virginia y Simón para su fiesta. Imágenes de su pueblo, desde el punto de vista de un familiar, y la reproducción del grafismo que aparecía en las invitaciones... 
Imanes mini-polaroid de madera para una boda rural. ¡Geniales!





packaging personalitzat

Preparant nous detalls de packaging per les vostres comandes...

Recordeu que podem completar els obsequis personalitzats que ens demaneu al vostre gust o seguint l'estil de la festa que celebreu!

Consulteu-nos!



Seguim celebrant comunions!

Seguim celebrant comunions!
Fixeu-vos en aquest punt de llibre tan senzill i femení...
Vam dissenyar-lo reproduïnt la tipografia de la Mar, vam emmarcar la seva foto preferida i vam personalitzar-lo amb un llaç de muselina... Un bon record per un dia ben especial!

Artesania a mida!